tiistai 13. helmikuuta 2018

Viisi viikkoa


Painot:


Hippo 2535g
Kurre 2170g
Täplä 2621g

Ruskea 1783g
Vava 1952g
Musja 1943g


Viisiviikkoiset riiviöt ovat jo reippaita ulkoilijoita. Pakkanenkin on mukavasti laskenut ja ulkoiluajat ovat pidentyneet. Kuusikko vipeltää jo pitkin pihaa. Pissat ja kakat tulevat hienosti ulos, kun pennut päästetään pihalle nukkumisen ja syömisen jälkeen.


Ensimmäinen pitkä autoilureissukin on tehty. Ennen pidempää matkaa pennut vierailivat paikallaan olevassa autossa ja sitten autoilumatkoja pidennettiin. Gete on matkustanut pentujen kanssa samassa häkissä, koska se on loistava matkustaja ja toimii hienona esimerkkinä pennuille. Reissu meni hyvin. Kaikki pennut olivat hiljaa koko matkan, vain muutama univuffautus kuului jossain vaiheessa. Perillä autosta nosteltiin reippaita pentuja, jotka alkoivat hännät heiluen tutkia vierasta pihaa. Sisällä uudessa ympäristössä pennut olivat kuin kotonaan ja leikit alkoivat heti.

Vieraita pennuilla on riittänyt melkein joka päivälle. Pennut tutustuvat reippaasti uusiin ihmisiin ja viihtyvät erinomaisesti vieraissakin syleissä.

Ruskeista pojista saatiin viime viikonloppuna otettua seisomiskuvia, mutta valo ei ihan riittänyt mustien kuvaamiseen. Hiposta ja Vavasta saatiin silti jonkinlaiset kuvat. Musja ja ruskea tyttö olivat erityisen ahneella tuulella, eivätkä pysähtyneet riittävän pitkäksi aikaa. :D

Kurre



Täplä




Hippo



Vava





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti